Webáruház készítés

Egy átgondolt webáruházzal anélkül növelheted bevételedet, hogy többet költenél hírdetésekre.

Az online értékesítésed alapja a webshopod

Lehet hatékony a Facebook hirdetésed vagy a Google helyezésed, a vásárlás mégis a webshopodon történik. A látogató nehezebben fog vásárolni, ha nem látja át az oldalad elrendezését vagy nem érti, hogy neki való-e a terméked.

Keress többet webáruházaddal

Egy marketingvezérelt webáruház célja a eladások (konverzió) növelése. Velünk a webáruházad egy számokkal is alátámasztható megtérülő befektetés lesz, ahol problémamentes és hatékony lesz a vásárlás.

Így lesz webshopod eredményes

Kutatás & tervezés

ügyfélközpontú tervezés

Először is közösen egy átfogó képet alkotunk a vállalkozásod és webshopod céljairól. Kikérdezünk a célcsoportodról, majd Perszónákat alkotunk, hogy megértsük látogatóid motivációját, viselkedését.

Felhasználói élmény (UX) tervezés

elégedett látogatók

Úgy alakítjuk ki webáruházad menüstruktúráját, hogy látogatód könnyen megtalálja amit keres. A termékoldalak informatívak lesznek és minden aggályt eloszlatnak. A rendelési folyamat pedig pofonegyszerű és gyors lesz.

Felhasználói felület (UI) tervezés

megnyerő arculat

A dizájn célja, hogy egy modern és átlátható felületen keresztül segítse az értékesítést. Oldalad megnyerő dizájna miatt tudni fogják, hogy jó kezekben vannak és bátran költik majd el a pénzüket.

Megbízható fejlesztés

vásárlás ösztönzés

Vevőfókuszú fejlesztési módszerünk lehetővé teszi, hogy minél több vásárlásra ösztönözze látogatóidat. A fejlesztést egy tesztrendszerben végezzük és csak tesztelés után élesítjük. Velünk a Google helyezésed és jelenlegi oldalad is biztonságban vannak.

Ők már velünk dolgoztak

Ágnes Patika

webáruház készítés

A gyógyszertárnak egy olyan speciális, Shoprenter alapú webshopra volt szüksége, ami a fizikai üzletükben használt Novodata Gyógyír raktárkezelő rendszerükkel szinkronban lehetővé tette az online értékesítést.

Színfolt Kft.

webáruház redesign

A projekt célja a webshop elrendezésének, arculatának újratervezése olyan módon, hogy megszólítsa a célközönség igényeit, vágyait. A fejlesztéssel egy Affiliate marketing bővítmény is bevezetésre került.

Tűnj ki a szürkeségből egy egyedi weboldallal!

Árajánlat