Egyedi landing page készítés

Értékesítési oldalad attól lesz egyedi, hogy tökéletesen szólítja meg látogatóidat és mutatja be terméked modern és felhasználóbarát módon.

$

Egy eredményes landing eladja a terméked

Hiába költesz rengeteget Facebook hirdetésre, ha a weboldalad nem hatékony. Értékesítési stratégiád akkor lesz igazán eredményes, ha megalapozod egyedi landing page-eddel.

Erre számíts a közös munkánál

Készítünk veled egy interjút

ügyfélközpontú tervezés

Elsősorban a vállalkozásod céljairól és célcsoportodról kérdezünk. Ez azért szükséges, hogy megismerjük a vevőid céljait és igényeit.

Elkészítjük a szövegezést

meggyőző marketingszöveg

Olyan marketing szövegezést írunk, ami tökéletesen megszólítja a látogatóid igényeit, aggályait és bemutatja, miért van szüksége pontosan a Te termékedre.

Tervezünk

modern megjelenés

Olyan elrendezést és vizuális dizájnt alakítunk ki, ami felerősíti a marketingszövegezést és ahol a terméked/szolgáltatásod minden fontos részlete a rivaldafénybe kerül.

Fejlesztünk

reszponzív fejlesztés

Fókuszálj a munkádra. Igényeid alapján beintegráljuk az általad kért funkciókat azért, hogy egy önjáró rendszert biztosítsunk értékesítési folyamataidhoz.

Ők már velünk dolgoztak

Egyszerűen passzívház könyv

Landing page készítés

A weboldal a cég szakmai könyvének az értékesítését alapozza meg. A közös munka során a perszóna kutatást követően a marketing szövegírásra helyeztük a hangsúlyt, majd integráltuk a fizetési, számlázási funkciókat.

Startup Miskolc közösség

Landing page készítés

A weboldal a helyi közösség bemutatására és a leendő események bemutatására készült.

Tűnj ki a szürkeségből egy egyedi weboldallal!

Árajánlat