Céges weboldal készítés

Igényeidhez mérten készítjük el céged informáló weboldalát ami modern, reszponzív és felhasználóbarát is egyben.

Bizalmat keltő online jelenlét

Weboldalad olyan akár egy céges önéletrajz ami bemutatja miért téged válasszanak ügyfeleid. Velünk egy modern, gyors és felhasználóbarát megjelenést kapsz.

Igényeidre szabott megoldás

Legyen akár Wordpress vagy egyedi megoldás, mi arculatodhoz szabjuk. A foglalási rendszerektől az egyedi fejlesztésekig segítünk, hogy oldalad olyan legyen, amilyet megálmodtál vállalkozásodnak.

Árajánlat

Gyakran ismételt kérdések


Kinek ajánljuk a céges weboldal szolgáltatásunkat?

Aki szeretné erősíteni cége online jelenlétét és egy bizalmat keltő weboldalon keresztül bemutatni tevékenységét, eddigi referenciáit, elérhetőségeit reszponzív (mobilbarát) módon. Tehát helyi vállalkozásoknak, üzleteknek, éttermeknek stb.

Mi a különbség a Wordpress és egyedi megoldás között?

A Wordpress egy "admin felület", ahol lehetőség van sablon megoldásokat alkalmazni ami költséghatékonyabb ugyanakkor rugalmatlanabb is. Az egyedi alatt pedig az általunk megtervezett elrendezés és arculat kerül megvalósításra ami időigényesebb, de teljesen testreszabott megoldást kínál. Van ugyanakkor egy köztes megoldás, amikor egy sablont dolgozunk át úgy, hogy tökéletesen passzoljon a cég arculatához.

Hogyan zajlik a közös munka?

Szerződéskötést követően egy minden érintett által látható projektfeladat rendszerben követheted a weboldal haladását, a weboldal elkészülte előtt pedig minden jelentős döntésnél telefonon/emailben egyeztetünk. A munka befejeztével pedig betanítunk weboldalad kezelésére.

Mennyi idő alatt van kész a weboldal?

Ez az igényektől és projekt mélységétől függ, de általánosságban elmondható, hogy a weboldal 3 - 4 hét után élesíthető.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Igényektől függ, ugyanakkor elmondható, hogy áraink br. 200e-től indulnak.